• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Magas-Hegyi Sípálya PDF Drukuj Email
There are no translations available.

Sárospataktól 10 kilóméterre, Sátoraljaújhelyen található a 9300 négyzetméter lefedésű négyévszakos sípálya. A műanyag pálya ugyanolyan érzés, mintha havon síelnénk. Az új típusú műanyag "NEVEPLAST" nem tesz kárt a sífelszerelésben, nem kell kenni semmilyen anyaggal.

Síelés, snowboardozás télen-nyáron. Hó hiányában országos bajnokságokat, diákolimpiákat, mozgássérültek bajnokságát is lehet a pályán szervezni.

TUBBY pálya

A fent említett anyagon egy zárt 200 méteres kanyargós, úgynevezett "TUBBY" pályán is lecsúszhatnak az érdeklődők. A csúszda használata semmilyen tudást nem igényel. Az érdeklődőket négy különböző nehézségi fokozatú kalandpark pálya is várja a legkisebbektől a kalandvágyó felnőttekig, 60 méteres úgynevezett tiroli pálya, "CANOPY" is megtalálható itt.

 

Síház – sítörténeti múzeum: A kiállító térben bemutatásra kerülnek a régi sí felszerelések, az első felvonó néhány eleme, a tablókon régi események, turisztikai rendezvények fotódokumentumai láthatók. A terem másik felében kis vetítőt terveztünk, ahol a 60-as, 70-es évekből megmaradt amatőr filmek peregnek a látogatók előtt bemutatva az akkori turisztikai és sport életet.

 

Bővebb információ:
www.zemplenkalandpark.hu

 

rezerwacje

Érkezés:
Távozás:
Szobák száma:
Felnőttek:
Gyerekek (6 éves kor alatt):

uciekać

 

 

Renesans restauracja


www.vorostoronyetterem.hu

wyszukiwania

biuletyn

Általános hírlevél


Wiadomo¶æ HTML?

galeria


 


Wycieczka statkiem „dziką” rzeką Bodrog, 6 dni/5 nocy, rodzinne wczasy w 4 osobowych apartamentach, dom - superior...

więcej >>

 


Spacer bryczką po miejscowości Hercegkút, 6 dni/5 nocy, 4 osobowe apartamenty, dom – superior...

więcej >>

 

Zwiedzanie Zamku Rakoczego wraz z Muzeum, kosztowanie smaków kuchni epoki Renesansu, 6 dni/5 nocy, rodzinne wczasy w 4 osobowych apartamentach, dom – superior...

więcej >>