Erdei iskola

"Az erdei iskola sajátos, a környezet adottságaira építő nevelés- és tanulásszervezési egység. A szorgalmi időben megvalósuló, egybefüggően többnapos, a szervező oktatási intézmény székhelyétől különböző helyszínű tanulásszervezési mód, amelynek során a tanulás a tanulók aktív, cselekvő, kölcsönösségen alapuló együttműködésére és kommunikációjára épül. A tanítás tartalmilag és tantervileg egyaránt szorosan és szervesen kapcsolódik a választott helyszín természeti, ember áltat létesített és szociokulturális környezetéhez. Kiemelkedő nevelési feladata a környezettel harmonikus, egészséges életvezetési képességek fejlesztése és a közösségi tevékenységekhez kötődő szocializáció."

Diákcsoportoknak ingyenes utazási kedvezmény, ajándék múzeumi belépővel!

A sárospataki Tengerszem Üdülőpark és Campingben saját úszómedence, teniszpálya, focipálya, kosárlabdapálya és egyéb sporolási lehetőségek várják a kirándulni vágyókat. Nagy létszámú csoport esetén az üdülőpark területét zártkörűvé nyilvánítjuk.

 

5 nap/4 éjszaka erdei iskolai szállás kényelmes üdülőházainkban kedvezményes áron, mely magában fogalalja a napi háromszori étkezést.

Erdei iskolai programajánlatunk:
-a Bodrog vízi élőlényvilágának megismerése
-Bodrogközi és zempléni népi táncok megismerése, begyakorlása
-Kirándulás a Zempléni hegységbe
-A Rákóczi család szerepe a szabadságharc és az azt követő időben (Rákóczi vár, vártemplom, műemlékek látogatása)

Bővebb információ: info@tengerszem-camping.hu

Erdei iskola Erdei iskola